2021

Juubeliturniir järjekorranumbriga kümme sai maha peetud pärast aastast pausi. Teadagi, miks see paus 2020. aastal tekkis. Traditsioone ei tohi rikkuda ja kümnes turniir tõi kümnenda võitja. Võitja Margus Kastori võiduskoor oli ‒9 (65, 70) ja tasub kohe lisada, et see on kahe mänguringi põhjal, kuna kollastelt tuli võistluspäev äikese tõttu katkestada. Teine koht kuulus Veiko Meosile resultaadiga ‒8 (66, 70). Kolmas koht läks Raivo Aavistole tulemusega ‒5 (70, 69). Scratch’i võit kuulus uustulnuk Janno Sillale, kelle tulemus oli 151.
Avapäeva järel asus liidriks Jaanus Seppa, kes sai kirja 64 lööki (brutotulemus 80). Vaid löögiga jäi maha Kastor (bruto 82) ning kahega Meos (bruto 80) ja Toomas Linamäe (bruto 87). Brutotulemustest tõi esikümne tabelisse täiendusi kaks mängijat: Janno Sild (71) ja Enn Pääro (72). Võistluse „Lähim lipule“ võitis Tõnu Vilipuu (14. rada; 1,34 m). Pikima avalöögi põrutas kaheksandal rajal Rene Aguraiuja. Reaalseid eagle’eid saadi kirja lausa neli: avarajal Janno Sild, neljandal augul Marko Kaldoja ja Benno Maaring ning 16. rajal Jaak Nõu. Birdie’sid saadi avapäeval kirja 87 (täpselt sama palju kui 2019. aastal, aga rekord pärineb 2018. aastast 98 linnuga), kuid märkimisväärne on see, et kõigil radadel tehti vähemalt üks birdie-vääriline sooritus. Neljandal rajal saadi hakkama 17 linnukesega. Õhtune peotrall toimus sel korral Pidula Forellis, kus nostalgilise muusikalise vahepala eest hoolitses DJ Peeter Kukk.

Teisest päevast paraku sportliku poole pealt palju kirjutada pole. Äike sekkus nii tõsiselt, et mängupäev tuli katkestada ja jätkata võimalik polnud. Seda rohkem oli energiat õhtuks, kui golfiklubis toimunud peo tõmbas käima ansambel Swingers ning solistidena astusid üles Birgit Õigemeel ja Ott Lepland.

Päeva parim tulemus läks kirja Rene Aguraiujale 67 löögiga (bruto 80). Tabelis tõi see kogunisti 45kohalise paranduse ja tõusu esikümnesse. See tulemus mahub ka kõigi aegade esikümne tulemuste sekka valgetelt. Sama brutotulemusega pääses esikümnesse ka Janno Sild. Vaid üheksa mängijat suutis mängida välja enda par’i. Avapäeval sai sellega seevastu hakkama 19 mängijat. Võistluse „Lähim lipule“ võit läks sisuliselt ühena esimestest viiendat rada mänginud Andres Käärile (0,32 m). 18. rajal virutas avalöögi kõige kaugemale Janno Sild. Birdie’sid sünnib viimasel päeval 31, neist kuus tükki rajal nr 5. Esimest korda toimus lõpetamine Kuursaalis, kus muusikalise poole eest hoolitses 2 Quick Start.

Kümne toimumiskorra jooksul on Trigolfil osalenud kokku 142 eri mängijat. 16 neist on osalenud kõigil kümnel korral.